nlenfrdeites

BMW R1200GSA LC Tanksticker Wrapfolie SMALL (Code: TS-GSA-LC-S)

Rating:

Met deze stickerset personaliseer jij je GSA! De stickers zijn vervaardigd uit hoogwaardige 3M wrapfolie. De stickers zijn verkrijgbaar in: matzwart, glanzend zwart en silvermetallic. Deze set bevat 2 stickers, 1 voor de linker- en 1 voor de rechterzijde.

De losse onderdelen zijn op de juiste stand samengevoegd op een hulpmontagevel, zodat je het logo in één keer kunt monteren.

Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren

TIP: Ontvet het gedeelte wat je wil beplakken altijd heel goed en zorg dat dat gedeelte ook vrij is van stof, zand of andere oneffenheden.

1. SMALL (KLEIN), hierbij blijven de lager gelegen gedeelten van de tank onbeplakt. Deze versie is redelijk makkelijk zelf te plakken, maar vereist wat behendigheid en het gebruik van een föhn.

GROOT XL, hiermee kunt u alle zichtbare alumniumkleurige gedeelten beplakken/wrappen. De sticker wordt in één stuk geleverd,  om deze te kunnen monteren is enige ervaring met het werken van wrapfolie wenselijk, deze sticker moet met behulp van een föhn gemonteerd worden en vereist wat ervaring hiermee. 

Kleur sticker:
Prijs: € 79,94
Bezorg tijd: 2-3 dagen
Aantal:
opmerkingen
Webshop Boxerpower
Shop by JS Webdesign

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logowunderlichkriegaoxfordboxerpower

Selecteer op:

Motortype
BMW motortype BMW S1000 serie BMW F serie BMW R1200 serie BMW R1250 serie