Safety Reflection

Artikel over Boxerpower Safety Reflection in Motoren & Tourisme!

Over Safety Reflection  
Boxerpower Safety Reflection is ontworpen voor én door motorrijders, vervaardigd uit 3M retroreflecterende folie met ECE 104 norm keurmerk, dit specifieke keurmerk is bij een bepaalde lichtval als een soort watermerk zichtbaar!. Wij hebben zelf reflectiemateriaal verder ontwikkeld dat bij daglicht ZWART van kleur is en wat in donker ROOD of GEEL reflecteert! Reflectie kun je dus nu ook in "overdag onopvallend zwart" op de achterzijde van je motor monteren, die dan ook nog eens aan de nu geldende Nederlandse wetgeving voldoet (reflectie aan de achterzijde moet ROOD licht uitstralen).

Kwaliteit en duurzaamheid   Nagenoeg alle Safety Reflection is vervaardigd uit 3M [580E] folie en behoort tot de beste en meest duurzame retroreflecterende folies. 3M is een toonaangevende speler en meest bekende producent in deze sector. Onze producten zijn tot in detail ontworpen en geperfectioneerd voor motoren. Een voorbeeld: Al onze producten hebben afgeronde hoeken, zodat de hechting op ondergrond op de meest kritische punten optimaal is.

Pasvorm   Boxerpower Safety Reflection blinkt uit in pasvorm, functionaliteit en design. Ons assortiment wordt steeds verder ontwikkeld. Wij bieden complete kits per motortype of motoronderdeel, vaak in zwarte of witte uitvoering, u kunt zelf kiezen welke uitvoering het best bij uw motor past.

Veiligheid   Boxerpower is overtuigd van de verhogende veiligheidsfactoren bij het gebruik van Safety Reflection onder alle weersomstandigheden. Bij motoren is niet alleen zichtbaarheid van de achterzijde belangrijk, maar zeker ook de zijkant. Boxerpower zal dan ook in samenwerking met dealers steeds meer Safety Reflection voor de zijkanten van motoren gaan ontwikkelen.

Belangrijk voor Nederland: Hoewel dit tegenstrijdig klinkt, zijn in Nederland voor motoren de volgende reflectiekleuren toegestaan: –Achterzijde van de motor: rood, – zijkanten van de motor: ambergeel – voorzijde van de motor: wit.


Boxerpower Safety Reflection: Zelfklevend Veiligheids reflectiemateriaal voor motoren, scootmobielen en universele toepassingen.

 

BMW Motoren
BMW Motoren

Safety Reflection voor BMW Motoren.

Triumph motoren
Triumph motoren

Safety Reflection voor Triumph motoren

Weergave:
Commentaren (0)
Helm Safety Reflection. kleur: WIT, kleur reflectie in donker: WIT
Prijs: € 9,95
Bezorg tijd: 2-3 dagen
Commentaren (0)
Safety Reflection voor BMW VARIO Topkoffer in ROOD
Oude prijs: € 42,29
Prijs: € 19,95
Bezorg tijd: 2-3 dagen
Commentaren (0)
Helm Safety Reflection. Kleur folie: ZWART Kleur reflectie in donker: WIT
Prijs: € 9,95
Bezorg tijd: 2-3 dagen
Commentaren (0)
Safety Reflection. ROOD kleur reflectie in donker: ROOD
Prijs: € 9,95
Bezorg tijd: 2-3 dagen
JS Webdesign
Joomla! Components Download & Support