nlenfrdeites

Welkom bij Boxerpower!

BOXERPOWER is ontstaan uit passie voor het rijden met BMW (BOXER)- en andere motoren en gegroeid tot een webshop voor motor-accessoires en parts, producten zoals bagage oplossingen etc., met klanten door heel Europa. Boxerpower wordt “aangedreven” door een enthousiast team motorrijd(st)ers, die zelf ervaring hebben met aangeboden accessoires en onderdelen. Kijk niet vreemd op, als je een van ons op zijn/haar boxer tegen komt in Noorwegen, Spanje , Polen, Italië of in de Balkan (herkenbaar aan de reflecterende sticker onder de nummerplaat, of een van onze fraaie shirts). Kortom, we hebben best wel ervaring in motorrijden en nuttige motor-accessoires en weten meestal wel waar wij over praten.

TESTWERK Door vooraf te testen op veiligheid, betrouwbaarheid, gebruiksgemak, pasvorm, design enz., besluiten wij een bepaald artikel wel of niet te verkopen. Aan het oordeel van de ervaren motorrijd(st)er hechten wij veel waarde. Daarnaast ontwikkellen wij ook zelf SAFETY REFLECTION en STRIPINGS op maat voor verschillende BMW's, lakbeschermingsmiddelen, tank- en kneepads, kofferstickers etc. Voor het Italiaanse TWALCOM en GS Emotions zijn wij importeur voor de Benelux. Ook leveren wij alle Wunderlich accessoires en Meguiar's premium poetsmiddelen. Ons assortiment breidt steeds uit, wij willen gewoon MÉÉR bieden voor de (boxer)rijd(st)er. 

ATTENTIE: Onze shop wordt op dit moment aangepast, qua techniek en look & feel. Wij bouwen een nieuw en gebruiksvriendelijker menusysteem, waar je kunt kiezen op motortype.
LASTIG: Het kan door werkzaamheden aan de shop lastig zijn om iets te vinden of te bestellen. Aarzel niet om ons tijdens kantooturen te bellen, +31 113 57 32 81 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je bestelling (weer) graag tegemoet.

Met vriendelijke motorgroet,

BOXERPOWER team

 

Artikel over Boxerpower Safety Reflection in Motoren & Tourisme!

Over Safety Reflection  
Boxerpower Safety Reflection is ontworpen voor én door motorrijders, vervaardigd uit 3M retroreflecterende folie met ECE 104 norm keurmerk, dit specifieke keurmerk is bij een bepaalde lichtval als een soort watermerk zichtbaar!.

Kwaliteit en duurzaamheid   Nagenoeg alle Safety Reflection is vervaardigd uit 3M [580E] folie en behoort tot de beste en meest duurzame retroreflecterende folies. 3M is een toonaangevende speler en meest bekende producent in deze sector. Onze producten zijn tot in detail ontworpen en geperfectioneerd voor motoren. Een voorbeeld: Al onze producten hebben afgeronde hoeken, zodat de hechting op ondergrond op de meest kritische punten optimaal is.

Pasvorm   Boxerpower Safety Reflection blinkt uit in pasvorm, functionaliteit en design. Ons assortiment wordt steeds verder ontwikkeld. Wij bieden complete kits per motortype of motoronderdeel, vaak in zwarte of witte uitvoering, u kunt zelf kiezen welke uitvoering het best bij uw motor past.

Veiligheid   Boxerpower is overtuigd van de verhogende veiligheidsfactoren bij het gebruik van Safety Reflection onder alle weersomstandigheden. Bij motoren is niet alleen zichtbaarheid van de achterzijde belangrijk, maar zeker ook de zijkant. Boxerpower zal dan ook in samenwerking met dealers steeds meer Safety Reflection voor de zijkanten van motoren gaan ontwikkelen.

Belangrijk voor Nederland: Hoewel dit tegenstrijdig klinkt, zijn in Nederland voor motoren de volgende reflectiekleuren toegestaan: –Achterzijde van de motor: rood, – zijkanten van de motor: ambergeel – voorzijde van de motor: wit.


Boxerpower Safety Reflection: Zelfklevend Veiligheids reflectiemateriaal voor motoren, scootmobielen en universele toepassingen.

 

NAJAAR: Tijd van rustig weer met mooie herfsttinten, of nat, koud, nevelig en somber. In ons klimaatje kan dat allemaal. Wees voorbereid op de herfst/winter. Kijk in de rubieken ThermoCool, Safety Reflection en overige accessoires, zoals Mudguards en huggers van Puig), protectieonderdelen en accessoires van  TWALCOM  om jezelf en je tweewieler te wapenen tegen de herfst / winter!
Boxerpower levert deels uit voorraad en deels op bestelling ook onderdelen en accessoires van   Wunderlich  en  TOURATECH 

BOXERPOWER, ONTSTAAN UIT PASSIE VOOR MOTORRIJDEN, DOOR EN VOOR MOTORRIJDERS is gegroeid tot een betrouwbare webshop voor motoraccessoires en motoronderdelen, met klanten door heel Europa. Boxerpower wordt "aangedreven" door een enthousiast en gedreven team, motorrijd(st)ers, die zelf ERVARING hebben met de meeste aangeboden accessoires en onderdelen. Kortom we weten meestal wel waar wij over praten.
Door KWALITEIT, BETROUWBAARHEID GEBRUIKSGEMAK, PASVORM, DESIGN EN MEER  vooraf te (laten) testen door ervaren motorrijd(st)ers onder verschillende omstandigheden besluiten wij een bepaald artikel wel of niet te verkopen. Juist aan het oordeel van de ervaren motorrijd(st)er hechten wij heel veel waarde! Daarnaast ontwikkelt Boxerpower ook zelf producten, zoals SAFETY REFLECTION op maat voor motoren, lakbeschermingsmiddelen voor motoren, maar ook stripings etc. Ons assortiment breidt steeds verder uit! Wij willen gewoon MÉÉR bieden voor de enthousiate motorrijder!

Ik kocht dit thermo shirt een tijdje geleden bij BOXERPOWER.BE en ben er super tevreden van. Enkele weken geleden uitgetest bij 3 graden met alleen dit ThermoºCool® VILI Shirt met rits onder een Rallye 3 pak van BMW om 06.00 uur s'morgens, zelfs verschillende malen gaan rechtstaan om wat extra wind te pakken. Zeer goed resultaat !!

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower

Selecteer op: