Boxerpower Blog

Welkom bij Boxerpower!

R1250GSA lowRes zw wBoxerpowerBUFFteam LR

De basis voor deze webshop voor motoraccessoires en -parts, is passie voor BMW (BOXER)- en andere motoren. Boxerpower wordt 'aangedreven' door enthousiaste, ervaren motorrijd(st)ers. Met onze kilometerslange ervaringen, dwars door Europa, de Balkan en Marokko, weten we wel waarover we praten. Aan het oordeel van onze klanten, ervaren 'motards', hechten wij veel waarde.

SAFETY REFLECTION, VENTURESHIELD PAINT PROTECTION FOLIE en STRIPINGS ontwerpen/maken wij voor verschillende BMW's. Boxerpower is Benelux importeur voor TWALCOM en GS Emotions. Ook leveren wij alle Wunderlich accessoires. 
ATTENTIE: De shop wordt op dit moment aangepast met een nieuw menusysteem 
VRAGEN? Aarzel niet om ons tijdens kantooturen te bellen, +31 113 57 32 81 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke motorgroet, en... we zien je bestelling (weer) graag tegemoet!

BOXERPOWER team

 

Retourtje Zwitserland

Door In Boxerpower Blog 59 weergaves

Afbeelding: Vignet Zwitserland tolwegen 2023

5 dagen voor het vertrek voor een meerdaagse vader/zoon trip staat een gloednieuwe R1250 GS Adventure in Triple Black trim op mij te wachten, met maar liefst 4 km op de teller. Ik besluit om op de flanken van de tank een matte transparante Paint Protection Foil (PPF) te monteren, en op de buddy-zijde van de tank een dikkere glasheldere PPF, om de gloednieuwe tank te beschermen voor krassen en andere beschadigingen, dat zou zonde zijn.

De trip met de jongens duurt 3-4 dagen en wij, de vaders, sluiten vanaf zondagavond aan bij de groep motorrijders waar we elk jaar een weekje mee op stap gaan. Vorig jaar reden we ook een aantal dagen met de zonen.
De totale reis zal zo'n 2.600 km zijn, die afstand is te ver om nadien nog de 1.000 km beurt te geven. Vanaf zaterdagmiddag 17:00 uur zetten we, ondanks dat er gewerkt moet worden, 910 km op de teller. Donderdagmiddag om 14:00 uur wordt die 1.000 km inspectiebeurt uitgevoerd, keurig volgens afspraak vooraf. Ondertussen geniet ik van een prima 'tas' koffie. 

Donderdagavond 31-08 staat de motor vertrekklaar; morgenochtend de tassen in de koffers en vertrekken naar de verzamelplaats, BP Voetpomp aan de A58 bij Krabbendijke. Van daaruit beginnen we de rit naar een deel van Zwitserland en het zuiden van het Zwarte Woud.

4km

Over Safety Reflection

Door In Boxerpower Blog 58 weergaves

Boxerpower Safety Reflection is ontworpen voor én door motorrijders, vervaardigd uit 3M retroreflecterende folie met ECE 104 norm keurmerk, dit is bij een bepaalde lichtval als een soort watermerk zichtbaar!

Gespecialiseerd in accessoires & onderdelen voor BMW motoren

Door In Boxerpower Blog 71 weergaves

Kijk in de rubieken Safety Reflection en overige accessoires, zoals Mudguards en huggers van Puig), protectieonderdelen en accessoires van  TWALCOM  om jezelf en je tweewieler te wapenen tegen slijk, steenslag en andere narigheid voor je motorfiets!
Boxerpower levert deels uit voorraad en deels op bestelling ook onderdelen en accessoires van   Wunderlich  en  TOURATECH 

Nieuw in de Boxerpower Shop Populair

Door In Boxerpower Blog 117 weergaves

Aanbiedingen

Door In Boxerpower Blog 76 weergaves

BMW F650GS naar "Maroc au L'Ouest" Populair

Door In Boxerpower Blog 150 weergaves

Reisverslag van Luc, hij ging met een BMW F650GS naar Marokko!

Eén van onze testrijders, Luc uit België is na een gedegen voorbereiding begin januari zijn vooraf getransporteerde blauwe BMW F650 GS uit 2000 achterna gevlogen om een trip door Zuid-West Marokko te maken. Voor het vertrek had Luc zijn F650 GS geheel buitenstebinnen gekeerd om alles te controlen, af te stellen en eventueel te vervangen of aan te passen. De reis werd voorbereid door landgenoot Fred, in BMW off-road kringen zeker geen onbekende. Fred heeft heel wat ervaring in Marokko. Voor Luc was het de eerste keer, zijn eerste reactie na een veilige thuiskomst: "Wat ben ik blij dat ik er bij was!"

BOXERPOWER.NL 
Steeweg 50
4401 AR Yerseke - Nederland

ma-vr 09:00-12:00 13:00-16:30
Bezoek: alleen op afspraak.

Cookiebeleid

Leveringvoorwaarden

Retourbeleid

paypall solobancontactlogo

Veilig betalen in onze webshop via iDEALFacebook 50 50