Boxerpower on tour

Boxerpower on tour

Een team enthousiaste motorrijders en motorrijdsters organiseert voor motorrijders informele ritten en bijeenkomsten.

Items

Boxerpower on tour Populair

marker In Boxerpower on tour 168 weergaves

Afbeelding: Boxerpower on tour
Credits: Boxerpower

Bij de georganiseerde evenementen van Boxerpower is altijd één van de enthousiaste rijders/rijdsters van Boxerpower On Tour Team [BOTT] aanwezig. Een hartelijk welkom onder het genot van een verse kop of tas koffie, motorpraat, motoren kijken, uitwisseling van ervaringen, nieuwe mensen ontmoeten, daar doen wij het voor. Alles op een informele ongedwongen manier. Tijdens de BOTT ritten kun je veelal de plaatselijke gerechten / specialiteiten te proeven en te beleven! Wij zullen het niet nalaten je op de mooiste, leukste en ”lekkerste” terrassen of brasserieën te wijzen.

Veel plezier met de door ons team geschreven / gereden routes!

MOSSELRIT 2022 -comeback-

marker In Boxerpower on tour 52 weergaves

Mosselrit 2022 flyer 1 uitsnede

Je kon er op wachten......  Het Boxerpower On Tour Team heeft weer een mooie Mosselrit uitgezet.  Via het noorden van de provincie Antwerpen naar de grensstreek in Noord-Brabant, via bosrijke stuurwegen verder naar een mooi en bochtig traject naar het eiland Tholen; nog meer fraaie doordraaiers!

Lunchstop is voorzien aan de Oosterschelde, bij de oesterputten van De Meulemeester. Boek je deelname met lunch nu via onze webshop:
Keuze tussen 2 menu's met verschillende variaties: Mosselritmenu en Mosselritmenu SURPLUS!

Bestel hier uw menu!

VERTREK: tussen 09:00 en 10:30 bij Meeusen Motoren Antwerpen, Vosveld 11a (B) 2110 WIJNEGEM. 
Wil je wel meerijden, maar geen gebruik maken van de lunch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan even je naam, motortype en het aantal personen bij vertrek (voor het gratis ontbijtje) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rondje Zeeland, bochten en snellere stukken in prachtige omgeving Populair

marker In Boxerpower on tour 329 weergaves

yerseke tholen schouwen duiveland bevelanden yerseke

Een heerlijke dagroute, die start in Yerseke aan de Prins Willem Alexanderhaven, waar ze bij De Viskeete al vrij vroeg (vanaf 10:00 uur) een heerlijk vers kopje koffie of anders lekkers serveren. Daarna rij je over de Havendijk met links de oesterputten over fraaie bochtige binnenwegen naar de Oesterdam en het eiland Tholen. Daar wacht je een afwisselend traject met attractieve binnenwegen en verbindingswegen in een fraai wisselend landschap.

DOWNLOAD DE ROUTE met de downloadknop

BOXERPOWER.NL 
Steeweg 50
4401 AR Yerseke - Nederland

ma-vr 09:00-12:00 13:00-16:30
Bezoek: alleen op afspraak.

Cookiebeleid

Leveringvoorwaarden

Retourbeleid

paypall solobancontactlogo

Veilig betalen in onze webshop via iDEALFacebook 50 50