Boxerpower on tour

Boxerpower on tour

Een team enthousiaste motorrijders en motorrijdsters organiseert voor motorrijders informele ritten en bijeenkomsten.

17
aug
2024

MOSSELRIT 2024 Populair

markers/atv.png In Boxerpower on tour 971 weergaves

GASTVRIJ WELKOM • STRAK ASFALT  • gezellige terrasjes GROENE tunnels van BOMEN • HET ZILTE NAT RUIKEN EN ZIEN • een goede sfeer en... DE ZEE op je bord proeven. 

In één woord Genieten

Dit alles kun je verwachten op de 9e editie van de Boxerpower Mosselrit op zaterdag 17 augustus. Inschrijven doe je via de blauwe knop 'registreer' onderaan de tekst.

Met nog enkele weken te gaan kijken we er nu al naar uit om jou een mooie motorrit aan te bieden. Een prachtige rit die in de ochtend vanaf Meeusen Motoren in Wijnegem vertrekt en we aan de Zeeuwse wateren, bij de oesterputten in Yerseke met een zilte lunch afsluiten.

Ben jij er dit jaar (weer) bij?

Waarom de Mosselrit?

Uit onze relaties met verschillende motards blijkt elke dag weer dat motorrijden in Zeeland en Vlaanderen enthousiasme met zich meebrengt. Een van onze Amerikaanse relaties noemde Zeeland ooit ‘The Dutch Keys’. Hoe mooi is dit!

Omdat wij net als jullie motorrijden graag combineren met een mooie omgeving en een gezellig terrasje, zien we vaak lachende gezichten. En dit is waar we het allemaal voor doen! Lachende GOINIG PLACE WITH SMINIILG FACESgezichten op motoren. Daar gaan we voor!

‘Going places with smiling faces’, zo vertrouwde de Amerikaan ons ook toe.

10 redenen waarom je zeker aan deze rit deel moet nemen:

  1. Een ontvangst met een lach op het gezicht, tussen glimmende motoren, met koffie en lekkere koeken
  2. Een goed georganiseerde dag met een route die je vooraf van ons ontvangt
  3. Rijden door een prachtige en afwisselend landschap
  4. Rijden over wegen bij uitstek geschikt voor motorrijders
  5. Het grensgebied met Vlaanderen, Brabant en Zeeland verkennen
  6. Fotogenieke plekjes ontdekken
  7. Terrasjes langs de route in overvloed
  8. De zee horen, zien en ruiken
  9. En overheerlijke lunch met keus aan mosselen en vlees
  10. Na afloop een kijkje nemen in het gezellige mossel- en oesterdorp Yerseke, -  met bijvoorbeeld EEN RONDLEIDING OVER DE HAVENS EN AUTHENTIEKE OESTERPUTTEN, en het BOEIENDE VERHAAL horen over OESTERS, MOSSELS, KREEFTEN en de visserij in DE OOSTERSCHELDE.

Ben je al fan? Of denk je fan te worden? Dan mag deze rit niet ontbreken op jouw bucketlist voor deze zomer.

De route hebben we met het Boxerpower-on-tour-team uitgezet en al diverse keren gereden.

Samenvatting: Eén en al genieten; vanaf Wijnegem tot in Yerseke. Via ons Facebookaccount deelden we onze belevenissen al. En dat waren er heel wat!  https://www.facebook.com/BoxerpowerBenelux

Going places with smiling faces betekent voor jou:

Inschrijven via is mogelijk tot uiterlijk 14 augustus, de blauwe 'registreer' knop 'hiervoor vindt je onderaan de tekst. We mailen de route dan vooraf naar het door jou opgegeven mailadres.

Welkom op 17 augustus tussen 9 uur en 10 uur bij Meeusen Motoren in Wijnegem België. Het maakt niet uit wat je favoriete merk is, we verwelkomen motorrijders op alle soorten en maten motoren graag met koffie, een lekkere Belgische koek en een leuke attentie.

 De route delen we vooraf met jou, via de mail in een gpx-bestand zodat je deze zelf in je eigen navigatiesysteem kunt zetten. Je rijdt de route op eigen gelegenheid of met je motorvrienden, op eigen risico. Voor de rit brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. Die puzzelt het Boxerpower On Tour Team met veel plezier uit.

Voor de lunch vragen we afhankelijk van het keuzemenu een bedrag dat je bij de inschrijving online betaalt. De lunch reserveer je het best vooraf. Je kunt je persoonlijke menu of menu surplus kiezen op de website van Boxerpower, tot uiterlijk 14 augustus 21:00 uur. Onze chef koopt alles vers in en wil vooraf graag weten voor hoeveel motards zijn overheerlijke verse gerechten mag serveren!

Na de lunch vind je voldoende vermaak in Yerseke. Je kunt aan de havens van Yerseke verschillende grote en kleine kotters spotten, een rondleiding doen of een van de Yersekse specialiteiten proeven. Meer over Yerseke: op de site van TOERIST INFO YERSEKE

GOINIG PLACE WITH SMINIILG FACESTijdens de Mosselrit  sturen enthousiaste deelnemers ons vaak beeldmateriaal toe. Hier zijn we blij mee. Leuk om terug te kijken, de sfeer nog eens te proeven en herinneringen op te halen. Een selectie van de foto’s gebruiken wij voor promotiedoeleinden. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, geef het dan even aan ons door.


VIDEO-IMPRESSIE van een van de vorige ritten.

Evenement Details

Naam Evenement: MOSSELRIT 2024
Start: 2024-08-17 09:00:00
Einde: 2024-08-18 15:30:00
Locatie: START Meeusen Motoren Antwerpen
Adres: Vosveld 11a - Pand 4 WIJNEGEM
Aantal tickets nog beschikbaar: 72

registreer

Bestel hier tickets!:

START Meeusen Motoren Antwerpen

Vosveld 11a - Pand 4

2110 WIJNEGEM België

Facebooklogo

Boxerpower on tour Populair

marker In Boxerpower on tour 206 weergaves

Afbeelding: Boxerpower on tour
Credits: Boxerpower

Bij de georganiseerde evenementen van Boxerpower is altijd één van de enthousiaste rijders/rijdsters van Boxerpower On Tour Team [BOTT] aanwezig. Een hartelijk welkom onder het genot van een verse kop of tas koffie, motorpraat, motoren kijken, uitwisseling van ervaringen, nieuwe mensen ontmoeten, daar doen wij het voor. Alles op een informele ongedwongen manier. Tijdens de BOTT ritten kun je veelal de plaatselijke gerechten / specialiteiten te proeven en te beleven! Wij zullen het niet nalaten je op de mooiste, leukste en ”lekkerste” terrassen of brasserieën te wijzen.

Veel plezier met de door ons team geschreven / gereden routes!

MOSSELRIT 2022 -comeback-

marker In Boxerpower on tour 69 weergaves

Mosselrit 2022 flyer 1 uitsnede

Je kon er op wachten......  Het Boxerpower On Tour Team heeft weer een mooie Mosselrit uitgezet.  Via het noorden van de provincie Antwerpen naar de grensstreek in Noord-Brabant, via bosrijke stuurwegen verder naar een mooi en bochtig traject naar het eiland Tholen; nog meer fraaie doordraaiers!

Lunchstop is voorzien aan de Oosterschelde, bij de oesterputten van De Meulemeester. Boek je deelname met lunch nu via onze webshop:
Keuze tussen 2 menu's met verschillende variaties: Mosselritmenu en Mosselritmenu SURPLUS!

Bestel hier uw menu!

VERTREK: tussen 09:00 en 10:30 bij Meeusen Motoren Antwerpen, Vosveld 11a (B) 2110 WIJNEGEM. 
Wil je wel meerijden, maar geen gebruik maken van de lunch, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan even je naam, motortype en het aantal personen bij vertrek (voor het gratis ontbijtje) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rondje Zeeland, bochten en snellere stukken in prachtige omgeving Populair

marker In Boxerpower on tour 427 weergaves

yerseke tholen schouwen duiveland bevelanden yerseke

Een heerlijke dagroute, die start in Yerseke aan de Prins Willem Alexanderhaven, waar ze bij De Viskeete al vrij vroeg (vanaf 10:00 uur) een heerlijk vers kopje koffie of anders lekkers serveren. Daarna rij je over de Havendijk met links de oesterputten over fraaie bochtige binnenwegen naar de Oesterdam en het eiland Tholen. Daar wacht je een afwisselend traject met attractieve binnenwegen en verbindingswegen in een fraai wisselend landschap.

DOWNLOAD DE ROUTE met de downloadknop

BOXERPOWER.NL 
Steeweg 50
4401 AR Yerseke - Nederland

ma-vr 09:00-12:00 13:00-16:30
Bezoek: alleen op afspraak.

Cookiebeleid

Leveringvoorwaarden

Retourbeleid

Nieuwe producten

paypall solobancontactlogo

Veilig betalen in onze webshop via iDEALFacebook 50 50