nlenfrdeites

R1200GSA GS logo sticker zijkant tank groot (Code: TS-GSA-LC-XL)

Rating:

Met deze stickerset personaliseer jij je GSA! De stickers zijn vervaardigd uit hoogwaardige 3M wrapfolie en zijn al voor je op stand voorgemonteerd. De stickers zijn verkrijgbaar in: matzwart, glanzend zwart en silvermetallic. Deze set bevat 2 stickers met de tekst "GS", 1 voor de linker- en 1 voor de rechterzijde.

De losse onderdelen zijn op de juiste stand samengevoegd op een hulpmontagevel, zodat je het logo in één keer kunt monteren.

Op aanvraag ook verkrijgbaar in andere kleuren

Let op: dit product omvat alleen de gestileerde letters GS. De zwarte achtergrond is een aparte sticker, verkrijgbaar in 2 versies:
1. SMALL (KLEIN), hierbij blijven de lager gelegen gedeelten van de tank onbeplakt. Deze versie is redelijk makkelijk zelf te plakken, maar vereist wat behendigheid en het gebruik van een föhn.

GROOT XL, hiermee kunt u alle zichtbare alumniumkleurige gedeelten beplakken/wrappen. De sticker wordt in één stuk geleverd,  om deze te kunnen monteren is enige ervaring met het werken van wrapfolie wenselijk, deze sticker moet met behulp van een föhn gemonteerd worden en vereist wat ervaring hiermee. 

TIP: Ontvet het gedeelte wat je wil beplakken altijd heel goed en zorg dat dat gedeelte ook vrij is van stof, zand of andere oneffenheden.

Kleur sticker:
Prijs: € 84,95
Aantal:
opmerkingen
Webshop Boxerpower
Shop by JS Webdesign

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logowunderlichkriegaoxfordboxerpower

Selecteer op:

Motortype
BMW motortype BMW S1000 serie BMW F serie BMW R1200 serie BMW R1250 serie