nlenfrdeites

Meguiars Hybrid Ceramic LIQUID Wax (Code: G200416EU:O7-4)

Rating:

EENVOUDIG BESCHERMEN TEGEN WINTERVUIL, PEKEL ENZ. TERWIJL JE DE MOTOR OF AUTO WAST
Meguiar's Hybrid Ceramic Wax formule breng je net zo eenvoudig aan als iedere andere wax en geeft de meest langdurige bescherming van alle Meguiar’s waxen. De formule zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Hierdoor blijf de lak langer schoon en kan vuil zich minder makkelijk hechten. Ook aan te brengen op chrome en kunststof delen. Ideaal als toplaag op elke Meguiar’s Wax voor maximale bescherming! Handmatig aan te brengen of met een Dual Action (DA) Polisher. Ceramic Made Easy!

Wanner je de motor net helemaal schongemaakt hebt is het aan te raden deze geheel in te spuiten met met Meguiars Hybrid Ceramic Wax in Sprayflacon.

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax is een keramische vloeibare wax met een extreme waterbeading. De keramische bestanddelen in de wax zorgen voor een extreme druppelvorming en fantastische lakbescherming! Deze Ceramic Wax in vloeibare vorm werkt makkelijk en snel na iedere autowasbeurt.

Hoe gebruik ik Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax? Meguiar's Hybrid Ceramic Wax formule breng je net zo eenvoudig aan als iedere andere wax en geeft de meest langdurige bescherming van alle Meguiar’s waxen. De formule zorgt voor een gladde, beschermende barrière met extreme water beading die de lak verzegeld tegen omgevingsinvloeden. Hierdoor blijf de lak langer schoon en kan vuil zich minder makkelijk hechten. Ook aan te brengen op chrome en kunststof delen. Ideaal als toplaag op elke Meguiar’s Wax voor maximale bescherming! Handmatig aan te brengen of met een Dual Action (DA) Polisher.

Wat maakt de Keramische Vloeibare Wax zo bijzonder? De Hybrid Ceramic Wax van Meguiar's bevat een hybride keramische formule die zorgt voor een fantastische vuil- en waterafstotende beschermlaag op iedere lak. Daarnaast zorgt het afspoelen van het water voor een perfecte verdeling van de vloeibare wax. Deze vloeibare wax zorgt voor een aanzienlijke langere lakbescherming dan traditionele autowax producten. Wanneer de verzegeling op de lak zit, hecht vuil niet aan de lak en is deze makkelijk en snel schoon te maken. Hierbij hoef je enkel de auto af te spuiten met een krachtige waterstraal om de auto er weer schoon uit te laten zien!

 

 

GEBRUIKSAANWIJZING
Goed schudden. De motor of auto moet in de schaduw staan en de lak moet koel aanvoelen.
1. Was de je motor of auto met jouw favoriete Meguiar's autoshampoo, bijvoorbeeld de onovertroffen Ultimate Wash & Wax.
2. Nadat je de motor of auto hebt afgespoeld en al het schuim daarvan is verwijderd, spuit je Meguiar's Hybrid Ceramic Wax op alle exterieur delen.
LET OP: in tegenstelling tot een wax hoef je dit product niet volledig dekkend aan te brengen. Het water waarmee je je motor of auto afspoelt zal het product verder verspreiden over de lak.
3. Start met het afspuiten van afbov en en gebruik een krachtige straal water om af te spoelen. De kracht van het water zal het product verder verspreiden waardoor de gehele motor/auto voorzien wordt van een hybride keramische beschermlaag.
LET OP: wanneer je Meguiar's Hybrid Ceramic Wax voor het eerst aanbrengt, sla dan stap 3 over (tweede keer afspuiten) en ga direct door met stap 4 (afdrogen). Maak hierbij gebruik van een schone en droge doek. Hiermee creëer je een fundamentele eerste beschermlaag die op deze manier goed hecht en extra beading geeft. Dankzij deze eerste beschermlaag kun je later extra bescherming aanbrengen door gebruik te maken van de "waxen terwijl je de lak afspuit" methode.
4. Droog de motor of auto af met een hoogwaardige microvezel droogdoek zoals de Meguiar's Supreme Drying Towel.

 

Demofilmpje: 

https://www.youtube.com/watch?v=rPfyQr3F3x4

Fabrikant: Meguiars
Prijs: € 34,95
Bezorg tijd: 3-5 werkdagen
Toepassing: Poetsen
Motortype: Alle types
Aantal in voorraad: 6
Aantal:
opmerkingen
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower