Mosselrit 2018 | 18 augustus 2018

 

Dit jaar organiseren wij graag weer deze rit! Verschillende personen van zowel de BMW MC VL en Meeusen Motoren lieten vriendelijk, doch duidelijk doorschemeren het te waarderen dat deze rit ook in 2018 wordt georganiseerd.

Het BOXERPOWER ON TOUR TEAM (BOTT), geeft hier graag gehoor aan. Luc, René, Lars, Jan en Thea staken de koppen bij elkaar en met veel inzet en nog meer plezier worden de ritten uitgezet.  Dit jaar zullen er meerdere vertrekpunten vanuit België, maar ook vanuit Nederland gerealiseerd worden. Hoofdvertrekpunt is Meeusen Motoren (www.meeusenmotoren.be) in Wijnegem. Daarnaast heeft BMW dealer Peter D'Haese (www.dhaese.bmw.be) aangegeven graag de rijders uit West Vlaanderen te verwelkomen met koffie en een ontbijtje in zijn vestiging Zottegem. MR motoren, dé BMW MOTORRAD dealer in de regio Rotterdam, doet hetzelfde in Barendrecht, (www.MRmotoren.nl).

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een all rond rit te rijden. Deze rit vertrekt alleen vanuit Wijnegem en zal voor minstens 75% over asfalt gaan.

De altijd gastvrije Antwerpse en Meerhoutse BMW Motorrad dealer Meeusen Motoren opent de deuren om 09:00 uur evenals Peter D'Haese in de vestiging Zottegem en MR motorenin Barendrecht. Zij trakteren de rijders op verse koffie en heerlijke koffiekoeken!
U ontvangt er informatie over de rit en kunt u kaarten kopen voor het Zilte Zaligheden menu bij de middagstop in Yerseke, waar alle rijders samen komen.

Het zal daar gezeliig druk zijn tijdens de Zilte Zaligheden lunch. Het is nu al mogelijk om tickets te bestellen voor de Zeeuwse Zilte Zaligheden Lunch tijdens de Mosselrit! Dat voorkomt wachten op de lekkernijen!

Meer informatie? Download de Mosseldagrit 2018 flyer HIER!

 

Wij verwelkomen je graag op een van de ritten!! 

Laatst aangepast op zaterdag, 09 juni 2018 15:17