Mosselrit 2017

 

Dit jaar een beetje "last-minute" actie. De initiator voor deze ritten, Luc, was door drukke werkzaamheden verhinderd op de dag van de rit. Er was simpelweg geen tijd om de rit vorm te geven en goed te begeiden op de dag zelf. Zoals je begrijpt komt er heel wat kijken bij de organisatie van zo'n rit. Verschillende personen van zowel de BMW MC VL en Meeusen Motoren lieten vriendelijk, maar wel duidelijk doorschemeren het toch wel te waarderen dat de rit doorgang zou vinden.

Deze oproep werd gehonoreerd en een aantal enthousiaste motorrijders en motorrijdsters (Peter, Lars, Jan en Thea) staken de koppen bij elkaar en vormen samen met René en Luc het BOXERPOWER ON TOUR TEAM (BOTT).
Met veel inzet en nog meer plezier werd de rit een aantal keren voor gereden en kreeg zo de uiteindelijke vorm. Zaterdag 19 augustus was het zover! De altijd gastvrije Antwerpse en Meerhoutse BMW Motorrad dealer Meeusen Motoren opende om 09:00 uur zijn deuren in Wijnegem en trakteerde de rijders op verse koffie en heerlijke koffiekoeken!. Er kwamen - ondanks het mindere weer in de ochtend - toch meer dan 100 rijders op de rit af. Een ieder die de lunch met Zilte Zaligheden vooraf betaalde werd verrast met onze nieuwste gadget, een "TAG" sleutelhanger met een echte motorrijderstekst er op.

T406 17022 BOXERPOWER4

 

wordt vervolgd!

Laatst aangepast op vrijdag, 18 mei 2018 18:27