nlenfrdeites
Boxerpower on tour

Boxerpower on tour

Een team enthousiaste motorrijders en motorrijdsters organiseert voor motorrijders informele ritten en bijeenkomsten.

Bij de georganiseerde evenementen ( op datum georganiseerde ritten / tours )  van Boxerpower is altijd één van de enthousiaste rijders/rijdsters van Boxerpower On Tour Team aanwezig.
Een hartelijk welkom onder het genot van een verse kop of tas koffie, motorpraat, motoren kijken, uitwisseling van ervaringen, nieuwe mensen ontmoeten, daar doen wij het voor. Alles op een informele ongedwongen manier. Tijdens de BOXERPOWER ON TOUR ritten bestaat er altijd de mogelijkheid om plaatselijke gerechten / specialiteiten te proeven en te beleven! Wij zullen het niet nalaten je op de mooiste, leukste en ”lekkerste” terrassen of brasserieën te wijzen.

Veel plezier met de door ons team geschreven / gereden routes!

 

yerseke tholen schouwen duiveland bevelanden yerseke

Een heerlijke dagroute, die start in Yerseke aan de Prins Willem Alexanderhaven, waar ze bij De Viskeete al vrij vroeg (vanaf 10:00 uur) een heerlijk vers kopje koffie of anders lekkers serveren. Daarna rij je over de Havendijk met links de oesterputten over fraaie bochtige binnenwegen naar de Oesterdam en het eiland Tholen. Daar wacht je een afwisselend traject met attractieve binnenwegen en verbindingswegen in een fraai wisselend landschap.

DOWNLOAD DE ROUTE ONDERAAN DEZE PAGINA

Hier vindt u de routes voor de Mosseldagrit 2019. 

 

KLIK HIER

 

Let op: De routes voor de All-road rit zijn in het bestand van Meeusen Motoren te vinden!

De routes voor de Mosseldagrit 2019 zijn beschikbaar! Klik HIER om de routes te downloaden.

MOSSELDAGRIT préFLYER 2019 def

MOSSELDAGRIT préFLYER 2019 def2

 

Dit jaar organiseren wij graag weer deze rit! Verschillende personen van zowel de BMW MC VL en Meeusen Motoren lieten vriendelijk, doch duidelijk doorschemeren het te waarderen dat deze rit ook in 2018 wordt georganiseerd.

Het BOXERPOWER ON TOUR TEAM (BOTT), geeft hier graag gehoor aan. Luc, René, Lars, Jan en Thea staken de koppen bij elkaar en met veel inzet en nog meer plezier worden de ritten uitgezet.  Dit jaar zullen er meerdere vertrekpunten vanuit België, maar ook vanuit Nederland gerealiseerd worden. Hoofdvertrekpunt is Meeusen Motoren (www.meeusenmotoren.be) in Wijnegem. Daarnaast heeft BMW dealer Peter D'Haese (www.dhaese.bmw.be) aangegeven graag de rijders uit West Vlaanderen te verwelkomen met koffie en een ontbijtje in zijn vestiging Zottegem. MR motoren, dé BMW MOTORRAD dealer in de regio Rotterdam, doet hetzelfde in Barendrecht, (www.MRmotoren.nl).

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een all rond rit te rijden. Deze rit vertrekt alleen vanuit Wijnegem en zal voor minstens 75% over asfalt gaan.

De altijd gastvrije Antwerpse en Meerhoutse BMW Motorrad dealer Meeusen Motoren opent de deuren om 09:00 uur evenals Peter D'Haese in de vestiging Zottegem en MR motorenin Barendrecht. Zij trakteren de rijders op verse koffie en heerlijke koffiekoeken!
U ontvangt er informatie over de rit en kunt u kaarten kopen voor het Zilte Zaligheden menu bij de middagstop in Yerseke, waar alle rijders samen komen.

Het zal daar gezeliig druk zijn tijdens de Zilte Zaligheden lunch. Het is nu al mogelijk om tickets te bestellen voor de Zeeuwse Zilte Zaligheden Lunch tijdens de Mosselrit! Dat voorkomt wachten op de lekkernijen!

Meer informatie? Download de Mosseldagrit 2018 flyer HIER!

 

Wij verwelkomen je graag op een van de ritten!! 

 

Dit jaar een beetje "last-minute" actie. De initiator voor deze ritten, Luc, was door drukke werkzaamheden verhinderd op de dag van de rit. Er was simpelweg geen tijd om de rit vorm te geven en goed te begeiden op de dag zelf. Zoals je begrijpt komt er heel wat kijken bij de organisatie van zo'n rit. Verschillende personen van zowel de BMW MC VL en Meeusen Motoren lieten vriendelijk, maar wel duidelijk doorschemeren het toch wel te waarderen dat de rit doorgang zou vinden.

Deze oproep werd gehonoreerd en een aantal enthousiaste motorrijders en motorrijdsters (Peter, Lars, Jan en Thea) staken de koppen bij elkaar en vormen samen met René en Luc het BOXERPOWER ON TOUR TEAM (BOTT).
Met veel inzet en nog meer plezier werd de rit een aantal keren voor gereden en kreeg zo de uiteindelijke vorm. Zaterdag 19 augustus was het zover! De altijd gastvrije Antwerpse en Meerhoutse BMW Motorrad dealer Meeusen Motoren opende om 09:00 uur zijn deuren in Wijnegem en trakteerde de rijders op verse koffie en heerlijke koffiekoeken!. Er kwamen - ondanks het mindere weer in de ochtend - toch meer dan 100 rijders op de rit af. Een ieder die de lunch met Zilte Zaligheden vooraf betaalde werd verrast met onze nieuwste gadget, een "TAG" sleutelhanger met een echte motorrijderstekst er op.

T406 17022 BOXERPOWER4

 

wordt vervolgd!

Langs de West-Vlaamse Linies van W.O. 1
 
 

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower

Selecteer op: