MOSSELDAG RIT

 Lees de Boxerpower Nieuwsbrief online    
--
--
   
 boxer power ON TOUR

 

3e MOSSELDAGRIT in samenwerking met MEEUSEN MOTOREN en BMW MC Vlaanderen

 

Heb jij zin om op één dag een mooie rit in Vlaanderen en Zuid-Nederland te rijden, in een gemoedelijke sfeer andere motorrijders te ontmoeten en intussen te genieten van allerlei lekkers uit de zee? Rij dan met ons mee tijdens de Boxerpower on Tour Mosseldagrit op zaterdag 19 augustus 2017.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het wordt een prachtige rit door Vlaanderen, Brabant en Zeeland naar Yerseke!

Voor het derde jaar organiseert Boxerpower in samenwerking met Meeusen Motoren in Antwerpen / Meerhout en de BMW MC Vlaanderen de unieke Mosseldagrit. Tijdens vorige edities namen ruim 150 motorrijders deel. Door alle positieve reacties organiseren weer een prachtige motortour voor jou, die je naar het Zeeuwse Yerseke leidt.

 

START

We starten deze tour bij de gastvrije BMW-dealer Meeusen Motoren Antwerpen (in Wijnegem). Het Meeusen Motoren team heet je vanaf 09:00 uur van harte welkom voor verse koffie en een klein ontbijt. Je ontmoet hier mede motorrijders, hebt ruim de tijd om een kijkje te nemen bij de nieuwste BMW's en BMW Motorrad accessoires. Motorrijders met een ander merk dan BMW rijden zijn natuurlijk welkom. Om 09:30 uur staat het vertrek gepland.

 

OCHTENDRIT

Deze voert via mooie Vlaamse, Brabantse en Zeeuwse wegen naar het bekende mosseldorp Yerseke. Onderweg kom je langs genoeg terrasjes en cafeetjes waar je je dorst kunt lessen.

PROEF DE LIEFDE VOOR DE ZEE!

In Yerseke, op de authentieke oesterputten van De Meulemeester, wacht je een warme ontvangst. Daar proef je de Yersekse Liefde voor de zee in het zalig zilte Mosseldagmenu. Je motor parkeer je veilig op eigen terrein. 

 

MOSSELDAGMENU

Het menu uit versbereide lekkernijen uit de zee: Kreeftensoep, Zeeuwse mosselen, oesters en vers gebakken  Vlaamse Frieten. Aan vleesliefhebbers is ook gedacht, voor hen legt de traiteur heerlijk malse saté's op de grill. Onder genot van al dat lekkers kun je lekker napraten over de mooie rit van die ochtend. Of je kijkt op de parking naar al die mooie motoren (lekker brommers kiek'n)! Bekijk hier de flyer!

 

 

Mosseldagrit 2016 07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BOXERPOWER BLONDES!

In Yerseke informeren/adviseren de Boxerpower Blondes je over de werking van ThermoCool kleding. Ter plekke te passen en aanschaffen met een redelijke korting! Een aantal producten van onze TWALCOM en GS Emotion accessoires , waaronder de befaamde toolboxes tonen wij ook.

 

NA AL HET LEKKERS UIT DE ZEE

Wil je na deze lunch de Mosseldag nog bezoeken? Dat kan, je motor parkeer je veilig op het terrein, of wij wijzen je een plaats in Yerseke waar je jouw motor kunt parkeren. Rij je nog mee langs de dijken van de Oosterschelde, de oevers van het Veerse Meer naar een gezellige brasserie aan de Westerschelde? Dat kan ook! We sluiten deze mooie dag dan af met een prachtig uitzicht op Zeeuws-Vlaanderen en zeeschepen op de Westerschelde. Vanaf deze plaats word je via de kortste weg weer naar de A58 geleid, waar je op eigen gelegenheid terug naar huis rijdt.

Je rijdt de ochtend- en middagrit individueel, met je groep of met een groep mensen waar je bij aansluit. Aan dit unieke evenement doe je mee door € 22,- contant te betalen bij de ontvangst bij Meeusen Motoren Antwerpen, op zaterdag 19 augustus vanaf 09.00 uur

INSCHRIJVEN IS WEL ZO MAKKELIJK!

Wil je vooraf verzekerd zijn van een plaats? Dat kan, graag zelfs! Je kunt je nu al voor dit mooie evenement inschrijven via de website van Meeusen Motoren www.meeusenmotoren.be

Mosseldagrit 2016 06    Mosseldagrit 2016 10
Mosseldagrit 2016 09   Inge GS oesters
Volg ons | facebooktwitterpinterestrss    
--
--
Als u Boxerpower Nieuws niet meer wilt ontvangen, Klik dan hier