BAGAGE OPLOSSING / POETSEN MAAR!

   Lees de Boxerpower Nieuwsbrief online  
--
--
   
 boxer power nieuws 2015

 

HANDIGE SYSTEMEN OM ROLTASSEN OP VARIOKOFFERS TE MONTEREN
Verdraaid handig accessoire voor degene die veel reist en redelijk wat bagage te verstouwen heeft. Groot voordeel van deze accessoires: ze zitten niet hinderlijk in de weg als je ze niet gebruikt, het systeem voor de zijkoffers kun je heel snel de- en monteren.

 

Nog even: 12% KORTING OP ENDURISTAN ROLTASSENDe Enduristan roltassen zijn getest door mensen die veel, heel veel off-road en enduro rijden en vele kilometers maken per jaar als reisorganisatie. Hun conclusie: Een Enduristan roltas is de enige tas die écht ENDURO-proof is! Niet alleen het stoere uiterlijk, maar veel belangrijker: de sterke drielaags constructie, de vul-opening aan de lange zijde en een helder gekleurde binnenzijde maken dat deze tassen "de max" zijn!.

 

Poetsen maar! Zo houd je het perfect! Gratis Try-out

GRATIS SAMPLE van MEGUIARS ULTIMATE WASH & SHINE* bij bestelling vanMeguiars Black Plastic Restorer, professioneel product om zwart kunststof en rubber onderdelen van je motor weer diep zwart te maken in plaats van een verweerde kleur: 

 Goed voor 1 of 2 wasbeurten, product reinigt en laat een diepe glans achter, in combinatie met een beschermende en waterafstotende film.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Binnenkort meer nieuws!

 
  Volg ons | facebooktwitterpinterestrss  
--
--
  Als u Boxerpower Nieuws niet meer wilt ontvangen, Klik dan hier