2018!

   Lees de Boxerpower Nieuwsbrief online  
--
--
   
 
 

nieuwjaarswens2018

2018 in de startblokken.....

Nog even en het nieuwe seizoen dient zich aan. Wij starten 2018 met een aantal NIEUWE PRODUCTEN en interessante AANBIEDINGEN. Ons team is druk met  het verbeteren van onze webshop en het zoeken naar nieuwe producten en daarmee het verbreden van ons assortiment. Ons BOXERPOWER ON TOUR TEAM is bezig met het organiseren van een aantal (nieuwe) evenementen. In de volgende nieuwsbrieven zullen wij hier verder op in gaan. Wij wensen alle motorrijders en motorrijdsters (jawel, hun aantal groeit!) vast een prima motorjaar toe!  

 
 

Nieuwe producten

Let op: Prijzen in de nieuwsbrief zijn excl. BTWKortingsactie

Hoewel de temperaturen op het moment van schrijven nog relatief hoog zijn, is er weer veel vraag naar goede én comfortabele thermokleding. Ben jij op zoek naar 'zeer goede' thermokleding? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van ThermoCool, de ThermoCool kleding is getest door motorrijders en als 'zeer goed' ervaren. Als je de thermokleding nu aanschaft, krijg je 10% korting!  Vul bij de betaalpagina deze kortingscode in: Thermo18 ( deze actie loopt t/m 01/03/2018)
 

Uit eigen ervaring en ervaring van onze gebruikers kunnen wij gerust stellen dat deze kleiding een van de beste in zijn soort is. Ook in diverse andere winterse omstandigheden en op wintersport bewijst ThermoCool één van de beste te zijn en blinkt uit in werking, pasvorm en duurzaamheid. Kortom, Als je de beste thermokleding voor motorrijder kiest, dan kies je voor ook voor de beste wintersport thermokleiding. Niet voor niets vond onze Thermo-Cool® zijn oorsprong in de off-shore industrie.

 

 

Kortingsactie

imp twalcom extreme roads

 

Tijdelijk € 20,00 korting op deze MotorMover van Twalcom, wanneer je in het betaalscherm de kortingscode 00678 invult. (Voorraad beperkt - houdt rekening met eventuele levertijd - Actie loopt tot 01-02-2018)

 
 

Cadeaubonnen

Het is nu ook mogelijk om cadeaubonnen te bestellen. Zo'n bon is bij elke motorrijder meer dan welkom. Hij of zij kan dan in alle rust zijn cadeau-keuze maken. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in €10, €25, €50 en €100.

 

Cadeaubon €10


Price : 8.26 €

Lees verder

Let op: Hoe de cadeaubonnen precies in werking gaan leest u op de pagina van het product!

 
  Volg ons | facebooktwitterpinterestrss  
--
--
  Als u Boxerpower Nieuws niet meer wilt ontvangen, Klik dan hier