nlenfrdeites

remblokken VOOR 1250 GS GSA LC -SPORT- (Code: remblokken SPORT HH+585 R1250)

Rating:

Beter dan de gangbare merken, een heel directe en goed doseerbare respons, heel vertrouwd, gewoon de betere remblokken voor de bovengemiddelde rijder, die meer uit zijn R1250 GS / GSA LC haalt! Dat zij de kenmerken van deze SPORT HH+ gesinterde premium HP remblokken. De bovengemiddelde rijders willen beslist niet bezuinigen op hele goede remblokken. Deze remblokken voor de R1200 GS / GSA LC lieten we testen door onze ervaren testrijders, die op zoek waren naar goede remblokken, die geen vervelende bijgeluiden maken.

Wij lieten ze kiezen tussen een set van onze SPORT HH+ remblokken en de TRW blokken die als beste uit de testen komen, waar deze blokken niet in vergeleken zijn. Na het testen was de keuze heel duidelijk: doe ons deze SPORT HH+ maar!

Gesinterde, hardere remblokken, speciaal geproduceerd voor die motorrijders die heel veilig en overwogen een tamelijk sportieve rijstijl hebben. Niet voor niets geeft de fabrikant het label "Recommended for High Perfomance street bikes" mee. Wij verkopen deze als set van 2 exemplaren, dus voor een voorwiel met dubbele schijven dien je dus 2 sets te bestellen.

Voordelen:
Veel minder vervuiling door minder remstof
Door special hight-tech ceramic heat shield verlijming minder hitte overdracht naar remklauw, zuigers,
Dus minder warmte-overdracht naar remvloeistof
GEEN FADING
Onmiddelijke respons

!! Remblokken moeten "inslijten" dit houdt in dat tot 250 km de remblokken nog niet de volledige prestaties leveren. Tot aan die afstand is het aan te bevelen de remmen niet te veel te belasten, behalve bij noodsituaties natuurlijk. !!

 

Prijs: € 38,66
Bezorg tijd: 3-5 werkdagen
Toepassing: Onderhoud
Voor BMW Motortypes:
BMW R1250 serie: R1250 GS, R1250 GS HP, R1250 GSA, R1250 GSA HP
BMW R1200 serie: R1200 GSA Rallye 2017-2018
Aantal in voorraad: 4
Aantal:
opmerkingen
Webshop Boxerpower
By JS Webdesign

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower