MEGUIARS Essential Kit motorbikes & cars (Code: ESSKIT:25G)

Rating:

Nu is er echte corrosieprotectie kit beschikbaar; de Meguiar`s Essentials Kit. Met een wax die ook bij lage temperaturen prima te verwerken is.
De Meguiar’s Essentials Kit bevat dé producten om jouw motor, fiets of auto de winter en het voorjaar beschermd door te laten komen. Deze speciale kit bevat: 

Ultimate All Wheel Cleaner is onze nieuwste velgenreiniger die veilig is op elk type velg. Na gebruik altijd ruim afspoelen met schoon water.

Ultimate Wash&Wax: met deze unieke shampoo kan je jouw motor, auto, of ander voertuig wassen en tegelijkertijd een dun waxlaagje aanbrengen. ,

Ultimate Fast Finish zorgt voor een duurzame bescherming die snel en eenvoudig aangebracht kan worden, zelfs bij lage temperaturen en moeilijk bereikbare plaatsen. Dat maakt deze wax zo bijzonder, de wax bevat polymeren, die zijn veel beter en vooral langer bestand tegen pekel, andere verontreingingen! 

Wanneer u het product ziet wegdampen, even opblinken met de andere zijde van de microvezeldoek en klaar!
Maar.... de Ultimate Fast Finish werkt natuurlijk ook zonder uit te wrijven. Omdat het product wordt geleverd in een spuitbus, kun je het prima toepassen op moeilijk bereikbare plaatsen;  je spuit de wax geoon op, hij is vrijwel onzichtbaar en geeft ook dan langrurige bescherming.. Wel zo handig op een corrosiegevoelige motorfiets!

Micro vezeldoek: bewezen beter en handiger om met één doek de UltimateFast Finish opbrengen op de ene zijde en met de andere zijde uit te poetsen.

Fabrikant: Meguiars
Oude prijs: € 64,99
Prijs: € 29,95
Bezorg tijd: 2-3 dagen
Aantal: 
productspecificatie Download
productspecificatie Download
opmerkingen
JS Webdesign
Joomla! Components Download & Support