nlenfrdeites

BMW Motorrad Acculader Plus (Code: 77022470950:L4-5)

Rating:

Origineel BMW product. Zeer geschikt voor alle BMW startaccu's en de moderne, hoog vermogende accu's zoals Odyssey PC 535, Odyssey PC 680 en de DEKA YTX14 12V, OOK VOOR LITHIUM-ION ACCU'S.

Deze intelligente lader communiceert met de accu en test die vervolgens. Daarna bepaalt de BMW lader dan met hoeveel Volt en welk Amperage de accu het best geactiveerd / geladen wordt. Die laadcyclus zorgt er voor dat de accu in topconditie blijft en geen vermogen verliest.

Deze BMW lader behoort tot de beste in zijn soort. Wij hebben talloze laders getest op accu's voor motoren. Opmerkelijk is dat deze lader accu's aan de praat krijgt die volgens andere intelligent en andere laders "defect" zouden zijn.

Wordt standaard geleverd met:
- netsnoer 230V
- DIN aansluiting om snel en makkelijk te koppelen op de DIN-plug van het electrische boordnet van je (BMW) motor
- een verloop van DIN aansluiting naar standaard accuklemmen.
- CANBUS PROOF!

 

Deze BMW Motorrad acculader Plus maakt het mogelijk volautomatisch, via aangestuurde microcontrollers, alle originele BMW Motorrad 12 Volt lithium-ion-startaccu's met een capaciteit van 6 tot 60 Ah.te laden en onderhouden. Deze originele BMW-lader laadt conventionele loodzuuraccu's, onderhoudsvrije accu's (Gel/AGM) en LFP-accu's afhankelijk van de specifieke behoeften van de toegepaste accutechnologie.

Fabrikant: BMW
Prijs: € 129,99
Bezorg tijd: 3-5 werkdagen
Toepassing: Onderhoud
Motortype: Alle types
Aantal in voorraad: 5
Aantal:
opmerkingen
Webshop Boxerpower
By JS Webdesign

Logo Twalcomgs emotionpuigktm logokriegaoxfordboxerpower